Het nieuwe Match™ DSO Portaal

Een integrale, modelgebaseerde oplossing, volledig SaaS

Het nieuwe Match™ DSO Portaal is live! Met vier verschillende pagina’s, ondergebracht in één omgeving, beheert u de volledige DSO-keten op één centrale plaats. Dit zorgt voor optimale controle en eenvoud. Met een flinke uitbreiding van functionaliteiten, is nu de volledige oplossing online beschikbaar (SaaS/Software as a Service). 

In ons Portaal kunt u toepasbare- en juridische regels en Omgevingsdocumenten maken, bekijken, aanleveren, en beheren. 

  • Voor het maken van de regels en Omgevingsdocumenten is onze krachtige Match™ Developer 3.0 online gebracht. De tool ondersteunt u door uw ontwerpen gestructureerde weer te geven in glasheldere kennistabellen en te controleren op compleetheid en juistheid. 
  • De Model Viewer, om uw regels en Omgevingsdocumenten te bekijken, bevat een nieuwe samenwerkingsfunctionaliteit waarbij verschillende gebruikers regels van commentaar kunnen voorzien, beslisbomen af kunnen spelen en de levenscyclus van een model kunnen beheersen. 
  • Het Dashboard, geschikt voor het aanleveren van plannen en regels, zorgt voor automatische annotatie, statusbeheer van juridische documenten en het bekijken van kaarten en neemt u hiermee veel werk uit handen. 
  • Het Bestand Beheer geeft u een overzicht van al uw modellen en plannen en biedt de mogelijkheid de bruidsschat om te zetten in glasheldere kennismodellen die u in Match™ Developer aan kan passen!  

Al met al, een krachtige, nieuwe tool om maximaal grip te krijgen op het DSO proces!