Software Architectuur

SaaS Architectuur Match™ DSO Portaal

Match™ DSO Portaal draait volledig als cloud based applicatie. Voor de veiligheid van uw organisatie hebben we een uitgebreid beveiligingssysteem opgezet dat voldoet aan ISO27001 normen. Daarnaast zorgen we door middel van onze architectuur ervoor dat de klanten altijd verzekerd zijn van de stabiliteit van ons platform én aansluiting op de landelijke voorziening van het DSO.

MATCH™ DSO PORTAL Applicatie Overview

Gebruikers hebben toegang tot Match™ DSO Portal via alle gebruikelijke web browsers. Onderdelen voor plansoftware en/of toepasbare regelsoftware worden aangeboden op basis van gebruikersrollen en commerciële afspraken.  Gebruikers kunnen documenten en bestanden gebruiken en delen van en met lokale systemen om processen te ondersteunen. Ook kan Match™ Developer vanuit een intern netwerk geraadpleegd worden. De gebruikers beheren de content van het bevoegd gezag en haar instellingen voor gebruikers. Knowledge Values beheert alle andere onderdelen van het Match™ DSO Portal: Infrastructuur, activiteiten, monitoring, onderhoud, configuratie, aanpassingen, updates en ondersteuning.

MATCH DSO PORTAL cloud architectuur

Er zijn twee omgevingen beschikbaar voor klanten. Voor leer-, test- en oefenactiviteiten is er een test- en acceptatie omgeving van het Match™ DSO Portaal opgesteld. Deze omgeving is verbonden aan de DSO-PRE-omgeving. Voor het maken van daadwerkelijke content is er een Productie omgeving die verbonden is aan DSO-PROD-Omgeving. Het Match™ DSO Portaal is een veilig en toegankelijk cloud based Softwareplatform dat is ontworpen om te schalen met de wensen van de klant.

Voor informatie over de cloud architectuur neem contact met ons op.