what? Knowledge Values plant 2e info-sessie Match Data Processor wegens zeer grote belangstelling - Knowledge values

Knowledge Values plant 2e info-sessie Match Data Processor wegens zeer grote belangstelling

Het Knowledge Expert Team van Knowledge Values heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een innovatieve manier om grote hoeveelheden data te kunnen analyseren en te kunnen verwerken. Hiermee is een grote stap gezet in het slim verbeteren en uniformeren van batch georiënteerde, complexe, data verwerkende processen. Inmiddels zijn de eerste succesvolle resultaten al geboekt bij launching customers Achmea en PON.

Toepassingsdomeinen zijn onder meer regulary reporting (MiFIDII, Basel II, Solvency II, GDPR, EMIR), compliancy (Anti Money Laundering, Know Your Customer/Customer onboarding) fraude detectie en data reconciliatie.
Maar ook bijv algehele validatie, (her)classificatie en verwerking van complexe data-sets zoals klant-profielen, product-portfolio, billing-transacties, product-info en prijs-segmentatie. Zelfs het compleet vervangen van legacy maatwerk-applicaties (Cobol, Clipper, Progress etc.) in dit domein levert nu een aantrekkelijke business case op door inzet van de Match Data Processor.

Tijdens een 1e info-sessie op donderdag 26 oktober heeft Knowledge Values met trots de details van de Match Data Processor gedeeld middels een presentatie en een demo.
Wegens zeer grote belangstelling plant Knowledge Values nu een 2e info-sessie in op woensdag 17 januari van 14:00 tot 16:00 uur.
Locatie is het kantoor van Knowledge Values  aan de Herikerbergweg 242 in Amsterdam Zuidoost. Onder het kantoor is een ruime parkeergarage voor gasten.

Interesse om deze sessie bij te wonen? Vul dan hieronder uw email-adres in, dan nemen wij contact met u op.
Laat het ons uiteindelijk vòòr 15 januari weten want we sturen op een select gezelschap.